Inspirasi Ku

Monday, 25 February 2013

Kembali Bersiaran...

Assalamualaikum w.b.t.

Hermmm....setelah sekian lama menyepi, hari ini terlintas nak update blog yang telah lama ditinggalkan...bukan tak sayang atau tak cinta ya...tapi kekangan masa dan tugas-tugas harian sebagai seorang isteri, ibu, pekerja di pejabat, balik rumah jadi suri rumah pulak memang banyak dan tak berkesudahan....blog ni jugak yang jadi mangsa ketidaksempatan dan kemalasan ku...huhu

Harap-harap lepas ni no malas-malas ehh....nak buat n3 jugak walau pun simple, sebab bila bukak balik yang lepas-lepas macam best jugak...boleh jadi kenangan terindah khususnya untuk diri ku sendiri...dan boleh juga share dengan kawan-kawan yang sama aliran dan minat kan..

Nak letak gambar apa kat n3 ni yerk....adoiii...nak upload gambar pun dah terlupa, camana tu....sabor jelah...setelah mencuba hasil try and error gambar ni je yang ter'upload'...

 
Masih tidak boleh dipisahkan dengan pinggan mangkuk...hihi. Terberkenan kat tepi piring tu, apam polkadot sekadar hiasan.....layankan jerlah...

Ok...jumpa lagi nanti..

Wassalam.
 

2 comments:

  1. Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete

Teman-teman blogger, terima kasih sudi meninggalkan komen anda di sini,have a nice day...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails